top of page

Over mij

Een erkende professional die u begeleidt

Nofar5.jpg

Mijn naam is Nofar van Frank (1982), een gediplomeerd psycholoog en kindercoach gevestigd in Haarlem, Nederland.

Geboren en getogen in een dubbele cultuur tussen Nederland en Israël, breng ik een unieke mix van expertise en persoonlijke ervaring naar mijn praktijk. Ik heb Psychologie gestudeerd aan de VU in Amsterdam en later dansonderwijs aan de dansacademie in Israël.

De geboorte van mijn kinderen in 2013 en 2015 bracht enorme vreugde en vervulling in mijn leven. Ik besefte echter al snel dat het ouderschap niet zonder complexiteit was. Mijn ervaringen benadrukten de unieke uitdagingen waarmee kinderen worden geconfronteerd, vooral tijdens perioden van transitie en verandering. Ik observeerde hoe verhuizingen, veranderingen in de gezinsdynamiek en academische of sociale problemen hun emotionele welzijn konden beïnvloeden en hun groei konden belemmeren.

Daarom ben ik in 2019 begonnen met verdere studies om mijn academische kennis in de kinderpsychologie te verdiepen. Deze toewijding aan een leven lang leren weerspiegelt mijn toewijding om de hoogste kwaliteit van zorg voor mijn cliënten te bieden.

Ik erken dat effectieve therapie een partnerschap impliceert tussen het kind, het gezin en de therapeut. En daarom werk ik nauw samen met ouders en geef ik hen de middelen en kennis om een ondersteunende en verzorgende thuisomgeving te creëren die het therapieproces aanvult. Ik begeleid ouders bij het begrijpen van de unieke behoeften van hun kind en bij het ontwikkelen van effectieve strategieën voor communicatie, discipline en het bevorderen van emotioneel welzijn.
Ik bied een aantal gespecialiseerde therapeutische diensten aan mensen die te maken hebben met uitdagende levenservaringen tijdens verhuizingen en algemene uitdagingen van het ouderschap.

Het welzijn van klanten is mijn eerste prioriteit, en ik doe mijn uiterste best om hun obstakels te overwinnen.

 

Als u zich zorgen maakt over het welzijn van uw kind of ondersteuning zoekt bij het omgaan met de uitdagingen van het leven, ben ik hier om u te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie.

Educatie

Opleiding en werkervaring

September 2018 - juli 2019

PSYCHOLOGIE
(Post MA-studies)

Post HBO studie, Kindercoaching, Sonneveld, Nederland

September 2009 - juli 2010

DansOnderwijs

Dansacademiestudies, Wingate instituut, Israël

Januari 2007 - juli 2007

Uitwisselingsprogramma

MSc. psychologie-uitwisselingsprogramma, Universiteit van Tel Aviv, Israël

September 2005 - Augustus 2007

PSYCHOLOGIE
(MA-studies)

MA psychologie, VU Universiteit, Amsterdam, Nederland

September 2003 - augustus 2004

PSYCHOLOGIE
(BA-studies)

Basis psychodiagnostiek, VU universiteit, Amsterdam, Nederland

September 2006 - augustus 2015

PSYCHOLOGIE ONDERZOEKER

BA psychologie, VU universiteit, Amsterdam, Nederland.

Mijn Praktijk

Haarlem

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van psychologie ben ik de reis begonnen om mijn eigen praktijk als kinderpsycholoog en coach op te zetten in Haarlem. Gevestigd op Klein Heiligand 84, Haarlem, Nederland.
 

Ik heb een breed scala aan geestelijke gezondheidszorg verleend aan cliënten in heel Amsterdam en omgeving, als expatfamilies, lokale gezinnen en ouders en voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Mijn kliniek accepteert een breed scala aan verzekeringsplannen. Alle informatie over tarieven en polissen vindt u onder Praktische informatie.

 

Bel mij vandaag nog voor meer informatie en u bent van harte welkom op de praktijk voor een kennismakingsgesprek.

office15.jfif
bottom of page